Beste Bitcoin & Cryptocurrency Wallet-apper

Beste Bitcoin & Cryptocurrency Wallet Apps

Kryptovaluta-lommebokapper er programmer som lagrer og administrerer den private nøkkelen for Bitcoins på datamaskinens harddisk eller mobiltelefon. I dette innlegget vil jeg gjennomgå de mest populære lommebokappene rundt.

Liker du ikke å lese? Se vår 2-minutters videosammendrag

Bitcoin & Sammendrag av Cryptocurrency Wallet Apps

Det finnes et bredt utvalg av Bitcoin- og cryptocurrency-lommebokapper, og det er viktig å vite hvilke funksjoner du leter etter, før du velger en lommebok. Flere ting å vurdere er brukervennlighet, sikkerhet, personvern og myntstøtte. For nybegynnere ville den beste lommeboken generelt være Exodus.

Her er de beste lommebokappene for Bitcoin og cryptocurrency:

Hvis du vil ha en mer detaljert gjennomgang av de forskjellige lommebøkene, fortsett å lese, her er hva jeg vil dekke:

1. Cryptocurrency Wallet Apps

Lommebøker-apper, også referert til som programvarelommebøker, regnes som “hete lommebøker”, siden de er koblet til Internett. Dette gjør dem av design, mindre sikre enn hardware-lommebøker. Imidlertid, for små mengder Bitcoin eller annen kryptovaluta, og for daglig bruk er de en god løsning.

Hvis du er ny i verden med kryptovaluta lommebøker, anbefaler jeg sterkt at du ser denne videoen, slik at dette innlegget vil være mer fornuftig:

For store mengder mynter, bruk ALLTID fryselommebøker (dvs. lommebøker som ikke er koblet til Internett) som en papirlommebok eller en maskinvarepung.


2. Mosebok

Fordeler: Intuitiv, god kundesupport, DeFi-integrasjoner.

Ulemper: Begrenset myntstøtte, ikke åpen kildekode

Plattformer: Mac OS, Linux, Windows, iOS, Android.

Hvis du nettopp har begynt med Bitcoin og fortsatt prøver å pakke hodet rundt alt som skjer, har Exodus deg dekket. Exodus ble lansert i juli 2016 og har siden da fått litt alvorlig fart.

Jeg begynner med ulempen – det er ikke åpen kildekode. Dette betyr at utviklerne potensielt kan sette inn skadelig kode i programvaren uten at du vet om det. Og selvfølgelig, når det gjelder å administrere penger, kan det være bekymringsfullt å ha et program med lukket kilde.

Men siden jeg uansett foreslår at du bruker lommebokapper for små mengder Bitcoin (lukket eller åpen kildekode), så er dette ikke et stort problem i boka mi. Jeg legger aldri et beløp jeg ikke er villig til å risikere, i noen hot lommebok (stasjonær, mobil eller nett).

Med Exodus kan du også holde en rekke kryptovalutaer som Ethereum, Litecoin, Dash og mer. Grensesnittet er superenkelt å forstå, og til og med totale nybegynnere vil få taket på det. Hvis du synes electrum er skremmende, er dette et flott alternativ.

3. Atomic Wallet

Fordeler: Støtter hundrevis av eiendeler, kryptokurver i app-konvertering, innsatsstjeneste

Ulemper: Mindre intuitivt enn andre lommebøker, relativt høye valutakurser på atombytter

Plattformer: Mac OS, Windows, Ubuntu, Debian, Fedora, iOS, Android.

Hvis du leter etter en brukervennlig lommebok for å lagre ikke bare Bitcoin, kan du ta en titt på Atomic Wallet. Atomic Wallet er en lommebok med flere valutaer som lar deg lagre opptil 500 forskjellige mynter og poletter i et enkelt grensesnitt.

Lommeboken lar deg også bruke Atomic Swaps for å bytte mellom visse kryptovalutaer direkte fra lommeboken uten behov for bytte. For mynter som ikke støtter Atomic Swaps, er det muligheten til å bruke innebygde tjenester som Changelly eller ShapeShift til å utføre handler.


4. ZenGo lommebok

Fordeler: Svært sikker, ingen private nøkler kreves, tilleggstjenester som å kjøpe og bytte mynter.

Ulemper: Begrenset myntstøtte

Plattformer: iOS, Android

ZenGo tilbyr verdens første nøkkelfrie lommebok uten avveining for sikkerhet. Lommeboken sikrer den private nøkkelen på selskapets server ved å bruke avanserte kryptografiske tiltak, noe som sparer brukerne byrden av å sikre nøklene sine selv.

Lommeboken gir tilleggstjenester som å kjøpe Bitcoin og bytte altcoins, som sammen med bransjestandardgebyrer gjør ZenGo veldig vennlig for hverdagsbruk. ZenGo støtter for tiden en rekke mynter, selv om mange av de populære myntene ennå ikke er tilgjengelige.

5. Edge Wallet

Fordeler: Nybegynnervennlig, støtte for flere valutaer, veldig sikker

Ulemper: Begrenset myntstøtte

Plattformer: iOS, Android.

Edge er en åpen kildekode, mobilvaluta med flere valutaer. I tillegg til sin utmerkede sikkerhetspoeng, er Edge også kjent for sine nybegynnervennlige funksjoner, for eksempel oppføringer av selgere som aksepterer bitcoin, og måter å kjøpe rabatterte gavekort på.

Edge er også kjent for å ha partnerskap med Bitcoin-aksepterende virksomheter, noe som ofte gir litt rabatt når du bruker appen til å gjøre kjøp.


6. Coinomi

Fordeler: Støtte i flere valutaer, tilpassede avgifter, handel i apper

Ulemper: Ikke lenger åpen kildekode

Plattformer: Windows, Mac, Linux, iOS, Android.

Coinomi er den eldste lommeboken med flere valutaer. Coinomi støtter over 1770 forskjellige eiendeler, som er den bredeste tilgjengelige støtten du finner fra en ikke-forvaringslommebok (dvs. en lommebok som du er eneste eier av sine private nøkler).

Coinomi er også stolt av økt privatliv. Det er ingen KYC-byråkrati for å få tilgang til midlene dine, ingen IP-tilknytning, ingen identitetskobling og ingen sporing av transaksjoner. Coinomi-servere anonymiserer forespørslene dine ved å skjule IP-adressen din fra nysgjerrige øyne.

Coinomi støtter Segwit og dynamiske og tilpassede Bitcoin nettverksgebyrer.

7. BRD

Fordeler: Nybegynnervennlig, støtte for flere valutaer, veldig sikker

Ulemper: Leverer veldig grunnleggende funksjoner, støtter mindre mynter enn andre lommebøker

Plattformer: iOS, Android

BRD er en enkel “bare nødvendighet” ikke-varetekt Bitcoin lommebok. Denne lommeboken er like enkel å bruke som den blir. Det er to hovedfunksjoner: send og motta.

I tillegg kan du bruke appen til å kjøpe BTC & ETH som kommer direkte til lommeboken din. Åpen kildekode er med på å gjøre denne lommeboken til en av de sikrere lommebøkene der ute.


9. Blockchain.com lommebok

Fordeler: Ikke-varetekt, intuitivt brukergrensesnitt, klarert og veletablert

Ulemper: Svært begrenset aktivasupport, rapporter om dårlig kundeservice.

Plattformer: iOS, Android

Blockchain.com-lommeboken er en av de mest populære og veletablerte Bitcoin-lommebøkene, som eksisterte siden helt tilbake i 2012. Det er en ikke-frihetsberøvende mobil lommebok som bare støtter en håndfull store mynter og noen stablecoins.

Brukere av Blockchain.com-lommeboken kan kjøpe, selge og lagre kryptovaluta, samt bytte mellom kryptovalutaer og tjene renter.

Lommeboken er tilgjengelig på 21+ språk, noe som gjør den egnet for milliarder brukere over hele verden.

8. Samourai lommebok

Fordeler: Førsteklasses personvern, anti-svartelistingsfunksjon for strenge plattformer

Ulemper: Støtter bare Bitcoin, bare tilgjengelig på Android

Plattformer: Android, iOS (fremtidig)

Samourai er en privatlivs- og sikkerhetsfokusert Bitcoin-lommebok, som tar sikte på å holde transaksjonene og identiteten skjult. For å hjelpe deg med dette, har Samourai Wallet en rekke funksjoner, inkludert en myntmikser, nye adresser for hver transaksjon og mer.

Samourai Wallet er begrenset i både aktiva- og plattformsstøtte, for tiden tilgjengelig eksklusivt på Android og støtter bare Bitcoin.


10. Ofte stilte spørsmål

Hvordan overfører jeg penger til Bitcoin Wallet?

Hvordan overfører jeg penger fra Bitcoin Wallet til bankkontoen min?

Banker godtar ikke Bitcoin, så du må selge Bitcoins for fiat-valuta (Dollar, Euro osv.) På en Bitcoin-børs og deretter trekke disse midlene fra børsen til bankkontoen din.

11. Konklusjon

Det mangler ikke lommebøker for Bitcoin, og dette kan noen ganger være overveldende for nybegynnere. Hvis du ikke har brukt Bitcoin før du begynner med Exodus og jobber deg oppover. Hvis du føler at du er ganske teknisk, kan du hoppe over utvandring og gå rett til Electrum.

Til slutt, prøv å tilpasse lommeboken etter dine behov, siden hver av lommebøkene jeg har vurdert her har en annen kant.

Jeg vil gjerne høre om din favoritt Bitcoin lommebok i kommentarfeltet nedenfor.

“>