Hvordan selge Bitcoins – en nybegynnerveiledning

Hvordan selge Bitcoins – en nybegynnerveiledning

Folk som ønsker å selge Bitcoins for fiat-valuta (dvs. dollar, euro, etc.) har flere måter de kan gjøre det online og offline. I det følgende innlegget vil jeg dekke de forskjellige salgsmetodene som er tilgjengelige.

Hvordan selge Bitcoins Sammendrag

Hvis du vil konvertere Bitcoins tilbake til “normale” penger, må du gjøre følgende:

Hvis Coinmama ikke ordner deg, er det noen ekstra børser som anbefales for å selge Bitcoin:

Slik selger du Bitcoins i et nøtteskall. Hvis du vil ha en mer detaljert forklaring på hvordan du selger Bitcoins og å vite om en rekke andre tilgjengelige metoder, kan du fortsette å lese. Dette er hva jeg skal dekke:

1. Hvordan selger du Bitcoins?

Når du føler at det er på tide å bytte de dyrebare Bitcoins tilbake til fiat-penger, er det noen få ting du må tenke på.

Først, hvordan vil du få betalt?

Vil du motta penger til PayPal-kontoen din? kredittkortet ditt? bankkontoen din? eller kanskje du foretrekker kontanter?

Disse hensynene vil lede deg til det andre spørsmålet: Hvilken sentral du vil bruke?

Ulike børser gir forskjellige betalingsmåter, avgifter og valutakurser. Det er viktig å gjennomføre omfattende markedsundersøkelser før du velger riktig børs.

Endelig er det problemet med beskatning.

Jeg vil ikke gå i detalj om denne siden den er forskjellig for hvert land. Jeg vil bare si at det er viktig å vite hvordan landet ditt beskatter kryptovaluta-salg for å forstå om og når du skal rapportere om salget til myndighetene.

Noen land har ikke kommet med klare retningslinjer, mens andre har veldig strenge regler. Sørg for å konsultere en CPA i din jurisdiksjon.

Nå som vi har fått det grunnleggende ut av veien, la meg se gjennom de ulike metodene du kan bruke til å selge Bitcoins.


2. Selger Bitcoin med PayPal

En metode folk ofte søker på nettet, er hvordan man selger Bitcoins og mottar penger til PayPal-kontoen din.

PayPal er generelt ikke veldig glad i Bitcoin, hovedsakelig på grunn av det faktum at de ikke kan gi kundene tilbakeføringsbeskyttelse for Bitcoin-transaksjoner (her er hvorfor).

Når det er sagt, er det fortsatt noen løsninger som lar deg selge Bitcoins for PayPal.

Coinbase

Den populære børsen Coinbase (tilgjengelig i 103 land over hele verden) lar deg koble Coinbase-kontoen din til PayPal-kontoen din. Selv om du ikke vil kunne kjøpe Bitcoins på denne måten, vil du kunne selge Bitcoins på Coinbase og ta ut midlene til Paypal-kontoen din..

Denne funksjonen er tilgjengelig i USA, Storbritannia og EU. Slik gjør du det:

Dette er sannsynligvis den raskeste og mest praktiske metoden rundt hvis landet ditt støttes. Du kan lese hele Coinbase-anmeldelsen min her.

LocalBitcoins

Hvis du ikke er kvalifisert for å bruke Coinbase, kan du fremdeles finne kjøpere som godtar Bitcoins for PayPal via LocalBitcoins.

LocalBitcoins er en markedsplass hvor kjøpere og selgere møter og handler Bitcoins for en rekke betalingsmåter, inkludert PayPal.

Husk at hvis du selger Bitcoin for PayPal-kreditter, risikerer du å bli lurt av en kjøper som vil sende inn en klage til PayPal og si at du aldri sendte ham Bitcoins han betalte for. Du kan lese min komplette LocalBitcoins anmeldelse her.

Slik selger du Bitcoins for PayPal på LocalBitcoins:

LocalBitcoins


3. Selge Bitcoin med et kredittkort

Noen børser lar deg ta ut penger direkte til kredittkortet ditt. Denne metoden er vanligvis raskere enn bankoverføring, men den er også litt dyrere.

CEX.io

London-baserte Cex.io lar deg ta ut pengene dine til MasterCard eller Visa. Beløpet du kan ta ut avhenger av bekreftelsen din, uten begrensninger på forbedrede bekreftelseskontoer.

Gebyret for å ta ut midler til et kort kan variere hvor som helst mellom 1,2% -3% avhengig av korttype. Du kan lese hele CEX.io-anmeldelsen min her.


4. Selge Bitcoins med en bankkonto

Sannsynligvis den vanligste metoden for å selge Bitcoins, vil være via bankoverføring eller annen form for overføring til bankkontoen din (f.eks. SEPA, ACH, etc.).

Nesten alle Bitcoin-børser støtter denne metoden, inkludert Coinbase, CEX.io og LocalBitcoins som jeg har vurdert tidligere. Her er en oversikt over ytterligere utvalgte få.

Coinmama

Hvis du bor i EU, gir Coinmama deg muligheten til å selge Bitcoins via en SEPA-overføring. Fordelene med SEPA er raske og relativt billige transaksjonstider.

Coinmama regnes som relativt dyrt når det gjelder valutakurser. Du kan lese min fullstendige Coinmama-anmeldelse her.

Bitpanda

Bitpanda, den Wien-baserte tjenesten, lar deg selge Bitcoins og ta ut midler via en bankkonto eller en SEPA-overføring. Du kan lese hele Bitpanda-anmeldelsen min her.

Bitstempel

Bitstamp er en av de eldste Bitcoin-børsene rundt. Det lar deg selge Bitcoins og trekke dem via en bankoverføring eller SEPA-overføring. Du kan lese hele Bitstamp-anmeldelsen min her.


5. Hvordan selger jeg Bitcoins for kontanter?

For å opprettholde anonymitet eller kanskje bare av ren bekvemmelighet, foretrekker noen å selge Bitcoin for kontanter eller direkte til en annen person. Hvis det er tilfelle, har du flere alternativer.

Bitcoin-minibanker

Bitcoin-minibanker er maskiner som godtar Bitcoins og spytter ut kontanter. Ikke alle minibanker tillater deg å selge Bitcoins, noen lar deg bare kjøpe Bitcoins. Noen av dem krever ikke engang noen form for ID eller bekreftelse.

Minibanker har vanligvis en begrenset grense for hvor mye du kan ta ut, men for et lite beløp kan dette være et godt alternativ. Du kan se en full dekning av minibanker over hele verden her.

Paxful

Paxful har kjørt siden 2015, og det lar deg finne kjøpere (eller selgere) som handler med forskjellige betalingsmåter, inkludert kontanter. Dette betyr at Paxful kan finne kontantkjøpere i ditt område.

Jeg anbefaler at du kun handler ved å aktivere sperring i Paxful. Jeg anbefaler også at du bare handler personlig på et sikkert sted. Gode ​​valg er banklobbyer, foyer i politistasjonen og tinghus.

Når du handler med en selger for første gang eller når du handler store beløp, er det lurt å velge et sted med tilgangskontroller, metalldetektorer, sikkerhetskameraer og vakter. Generelt, bruk sunn fornuft; Selv om det er sjeldent, har det blitt rapportert om hendelser med mugging og svindel.

Du kan lese min Paxful anmeldelse her.


6. Ytterligere metoder for salg av Bitcoins

I dette innlegget prøvde jeg å fokusere på de viktigste metodene for å selge Bitcoins. Imidlertid er det mange andre metoder du kan bruke til å selge Bitcoins.

For eksempel Skrill, Netteller, Amazon gavekort og mer. De fleste av disse alternativene finnes faktisk på LocalBitcoins (du vil bli overrasket over variasjonen).

Et annet alternativ ville være å bare bytte Bitcoins mot virkelige varer du vil kjøpe, for eksempel en bil, et hus, en datamaskin osv..

7. Ofte stilte spørsmål

Er det ulovlig å selge Bitcoins for kontanter?

Det avhenger av reglene i landet ditt. De fleste land har ikke utestengt Bitcoin, men flere få har gjort det (f.eks. Kina). Du kan se på juridisk status for Bitcoin her.

Hvor lang tid tar det å selge en Bitcoin?

Avhengig av betalingsmåte kan det ta alt fra 2 sekunder til flere dager. Når du bruker metoder som PayPal og kredittkort, er transaksjonen vanligvis øyeblikkelig (selv om det kan ta litt tid å vises på kontoen din).

Bankoverføringer tar vanligvis lengre tid siden pengene må gå gjennom flere mellomliggende banker til de når kontoen din.

Kan Bitcoins spores?

Ja. Bitcoin er faktisk 100% sporbar, men det er vanskelig å vite hvem personen som har Bitcoins. Enkelt sagt, Bitcoin er pseudonymt. Her er en kort video om dette problemet:


7. Konklusjon

Det er ingen mangel på metoder du kan bruke når det gjelder å selge Bitcoins. Husk at de irreversible metodene som bankoverføring nesten alltid vil gi deg bedre priser og lavere avgifter enn de reversible metodene som kredittkort og PayPal.

Det største spørsmålet du sannsynligvis må stille er ikke hvordan du skal selge Bitcoins, men når du skal selge dem. Å prøve å tidvis markedet for å tjene penger er en nesten umulig oppgave. Du kan lære litt mer om dette i min Bitcoin trading guide.

Kjenner du til andre metoder for salg av Bitcoins? Har du noen kommentarer eller spørsmål? Legg dem igjen i kommentarseksjonen nedenfor.